Näyttelyreissu Sysmään :)

Lauantai 17.4.2010 klo 21.32 - Jaana


Alku oli hankalaa, mutta lopulta kaikki meni hienosti :) Ensin tervuille tuli tuomarimuutos :( ... hmmm...mietittiin, että lähetäänkö ollenkaan.... nooo, jos sit kuitenkii lähettäis kokeilee, okei. Sitte Caro alottikin eilen juoksut... (mieku ootin niitä vasta toukokuussa) .... kääk samassa kyydissä kaks urosta...no huhhuh.

Matka meni kuitenkin hienosti, aamulla kuuden aikaan kasvattaja tuli hakemaan meidät ja sitten mentiin. Ekan kerran näin myöskin Caron Matti-pojan... olipas ihastuttava nuorimies :)

Itse näyttely meni todella hienosti... Caron Matti-poika oli urosten paras ja sai sertin, Caron tytär Mepa oli paras narttu ja sai myöskin sertin... sitten oli  veli ja sisko vastakkain..... sisko voitti, elikkäs Mepa oli ROP eli rotunsa paras ja Matti oli VSP eli vastapuolen paras. Ja Caro-äiti säesti orkesteria olemalla paras narttu kakkonen :)

Onnittelut koiruuksille ja omistajille !!!  Kiitokset Tuulalle kyydistä ja hyvästä seurasta, niin ja Caron esittämisestä (kiitti myös Johannalle). Kiva oli myös tutustua Matin omistajaan Katiin (kiitti myöskin siulle seurasta ja kyydistä Keloon).

Oli todella kiva päivä....vaikka oli piiiitkä, mutta tulipa naurettua :D Kotona oltiin illalla puoli kahdeksan aikaan ja nyt Caro vetelee ansaitusti unta palloon ;-)

Pari tilannekuvaa: Kati ja Matti sekä Tuula ja Mepa isossa kehässä :)

Kuvia löytyy lisää täältä

blogisysmakatijamattiblogisysmatuulamepa


Kommentit

17.4.2010 23.10  Maiju ja karvanopat

Hip hip hurraa!
Onnittelut mainiosta päivästän niin Carolle kuin lapsosille!

19.4.2010 13.57  Nampis

Ja kaikilla oli niii-in mukavaa.....


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini