Hyvää Joulua

Maanantai 20.12.2010 klo 0.17 - Jaana


 Carolla ei ole kaikki ollu ihan kunnossa juoksujen jälkeen, joten käytin hänet viime viikolla eläinlääkärillä. Luojan kiitos ultrassa ei näkynyt mitään hälyttävää... pelkäsin jo, että on märkäkohtu. Mutta jonkinlainen tulehdus siellä on ja nyt Carolla on lääkekuuri. Toivotaan, että se tehoaa. Leikkaus on sitten tammikuun loppupuolella, mutta jos ei lääkkeet auta, niin siinä tapauksessa leikataan nopeammin. Caro on onneksi ollut ihan pirteä ja vauhti on samaa luokkaa kuin ennenkin :) ...joten Joulua vietetään ihan hyvillä mielin ja tässä on sitten yksi kuva Caro-tontusta ;)

Oikein mukavaa ja makoisaa Joulua kaikille sekä menestystä vuodelle 2011 !      toivottelevat Caro ja Jaana

joulublogi2010


Kommentit

27.12.2010 19.39  Heline

Ihana Caro-tonttu kuvassa :D
Onneks ei mitään hälyttävää löytyny eläinlääkärissä, toivottavasti Caro voi jo paremmin ja leikkaus sitten aikanaan sujuu hyvin! (meillähän Tara kanssa leikattiin pari vuotta sitten) Jouluntoivotuksia ei oikein viitsi enää laittaa, mutta onnea vuodelle 2011! :-)

29.12.2010 10.03  Jaana

Kiitos Heline :) Caro on ihan pirtee, mut tulehdus on sitkee :( ....lääkkeet alko puremaan vasta kuurin loppupuolella, joten lääkekuuria jatketaan vielä.... ja toivotaan, että nyt auttais kunnolla. Nooo eiköhän tää tästä.... jos ei muuten, niin sitten leikataan aikasemmin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini