Caron syksyä

Perjantai 5.10.2012 klo 15.44 - Jaana


Caro on voinut ihan hyvin, väsyneempi tietenkin on verrattuna entiseen terveeseen koissuun. Pihallakin käy välillä jopa makoilemaan, mikä oli hyvin harvinaista ennen, mutta haluaa edelleen leikkiä leluilla. Remmilenkeillä ei tietenkään voida käydä, kun kaulapanta painaisi patteja kaulassa ja valjaat taas hiertäisi kainaloissa olevia. Joten käydään pienempiä kävelyitä tuossa lähimetsässä... siellä Caro voi kulkea vapaana, niinkuin ennenkin. Ja onneks on tuo oma piha, missä Caro voi touhuta ja liikkua omaan tahtiin.

Ruokahalu on hyvä, mutta hän on edelleen aika laiha.... se vaan taitaa kuulua taudin kuvaan, että tuo paino ei oikein nouse. Mutta pääasia, että syö. Pikkuhiljaa ollaan siirretty aamuherätystä ja lääkkeenantoa seitsemään, ei ollut mitään järkeä herätä niin aikaisin, kun ei ole työhön menoa... nyt ei välttämättä tarvi edes käydä uudelleen nukkumaan. Samoten sitten illalla ruoka ja lääke klo 19.00. Pysyy lääkkeen vaikutus sitten tasaisena.

Caro on miun kaa touhunnu pihahommia... haravointi etenkin on Carosta kivaa. Mie ku haravoin lehdet kasaan, niin Caro tiputtaa lelun sinne keskelle ja sitten alkaa sitä etsimään sieltä.... joten kohta on kasa levällään, mut pääasia että Carolla on kivaa :) Pari kuvaa viikolta.

blogilehtikasablogicarohuilailee


Kommentit

11.10.2012 13.16  Anne H.

Ihania kuvia :) Paljon Jaksuja Siulle ja Carolle :) <3

11.10.2012 22.40  Jaana ja Caro

Kiitos Anne <3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini