Surullista ...

Keskiviikko 17.10.2012 klo 14.10 - Jaana


Caron patit on pysyneet nyt aisoissa, mutta on tullut muuta vaikeutta koissun elämään. Toissayön aikana Caron oikea takajalka oli turvonnut ja kuumotti nivelen kohdalta. Meni sitten ontuen eteenpäin. Eilen meni kylläkin välillä kolmella jalalla ja muutaman kerran kannoin hänet portaat ylös, kun ei uskaltanut mennä itse.

No yön levättyään aamulla taas kulki kaikilla jaloilla, vähän vaan nilkutti, mutta nyt on sitten kuono vähän turvonnut. Hengitys kulkee kuitenkin hyvin ja on syönyt ihan hyvin, paitsi nyt päivällä vähän jäi kuppiin.

Eilen meitä kävivät katsomassa miun toinen veli tyttärineen ...Kiitti paljon teille tytöt <3 <3 , Caroa piristi kummasti, olisi vaan niin kovasti halunnut pelata tyttöjen kanssa pallolla.

Vielä Caro pihalla tänäänkin miulle palloa tarjos, että leikitään.... sisällä sitten vaan enimmäkseen nukkuu .... ei taida olla enää montaa päivää jäljellä .... surullista katsoa, kun muutama kuukausi sitten oli vielä niin meneväinen koira ja nyt on muisto vain siitä ... rakas ressukka <3


Kommentit

17.10.2012 18.12  Teija ja Tervupojat

Voi Jaana,et uskokkaan kuinka voin samaistua teidän tilanteeseen...
Hetki sitten ,,vain vajaa 3kk sitten oltiin samassa Jenkin kanssa,turvotusta tuli.Ruoka maistui jopa viimeisenä aamuna,mutta
Viettäkää loppuaika nauttien,työ ei haittaa teitä.
Kyynel valuu,en voi mitään,niin pystyn samaistua.Paljon voimia <3 <3

17.10.2012 20.01  Jaana

Kiitos Teija <3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini