Uutta koettu jälleen

Maanantai 17.12.2012 klo 16.37 - Jaana


Siru on hyvin oppinut talon tavoille. Sisäsiisteyskin alkaa olla aika hyvin hanskassa. Irti-käskyä opeteltu, samoten luun antamista miulle, jonka mie sitte annan takasii. Leluja tuntee hyvin jo nimeltä ja oman nimen myös.... yks aamu oli telkkari auki ja sieltä tuli lastenohjelmaa, Siru oli unessa, kun telkkarista kuului kutsu "Siru" (siellä oli Siru niminen kissa) ...no meiän Siruhan nosti päätä unissaan ja katseli ihmeissään, että kuka häntä oikein kutsuu :)

Heli ja Retu kävivät meitä taas katsomassa ja tällä kertaa Retukin sai olla vapaana, hyvin väisteli pientä, nooo mitä nyt muutaman kerran Siru tuussahti pehmeään lumeen, mutta se ei tahtia haitannut.... ylös ja Retun perään :) Samana päivänä kävi myös uusia ihmisiä Sirua katsomassa, joten meillä oli aika väsynyt pikkukoira sinä iltana.

Siru on aika hauska pieni pakkaus, etenkin peilikuvan kanssa on kiva pelehtiä... hahhahhaa. Hän tykkää kovasti touhuta ulkona ja toivotaankin, että nuo pakkaset pysyisivät aisoissa. Muutama kuva tältä päivältä.

blogipatukkablogipatukka2blogipatukka3

 


Kommentit

18.12.2012 17.02  Leena

kateellisena katson koriva ja vertaan Erkiin, jolla molemmmat korvat roikkuvat puolitangossa. Sievänen on yhä maailman sievin ;-)

19.12.2012 19.24  Jaana

Kiitos Leena... kyllähän tuo Siru on aika sievä pakkaus ja hassu sellainen :)
Kyllä ne velipojankin korvat vielä nousee...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini