Pieni onnensirpale

Perjantai 9.11.2012 klo 17.28 - Jaana


Miullahan on tarkoitus ottaa Caron lapsenlapsi, mutta parhaimmassakin tapauksessa joutuisin odottamaan 4,5 kuukautta, se sai miut paniikkiin.... ajatus siitä, että viettäisin koko pitkän talven ilman koirakaveria .... äääh se oikein kuristi miua kurkusta.....

Viikko sitten perjantaina mieleeni tuli, että Caron kasvattajallahan on tällä hetkellä kelpien pennut... hmmm mitäpä jos.... se ajatus pyöri miun päässä eikä jättänyt rauhaan, joten lähetin Tuulalle varovaista viestiä, että oiskohan sillä vielä kelpien narttupentua vapaana..... vastaus tuli, että on yksi (jälkeenpäin Tuula kerto, että oli aika yllättynyt ja säikähtänyt, että mitä ihmettä se Jaana nyt meinaa, eikö se enää Meemin pentua haluakaan) ...mut sit mie lähetin uutta viestiä, että mitäs jos mie nyt ottaisin kelpiepennun ja sit ku Meemi saa pennut, niin sitten myös tervupennun, että kuulostaako kahelilta :) ...no ei kuulemma ....hihhihhiiii. Ajatus kahdesta koirasta johtuu siitä, että en enää halua tilannetta, jossa olisin ilman yhtään koirakaveria.

Joten miulle on nyt sitten parin viikon päästä tulossa australiankelpietyttö viralliselta nimeltään Bestseller Riwi-Riwipuwa. Kutsumanimikin on jo keksitty... yhtenä yönä, kun ei uni tullut silmään, niin sitä mietin ...ensin yritin vääntää R-kirjaimella alkavaa, mutta sitten se ykskaks vaan välähti... hän on Siru - pieni onnensirpale <3 ....  miun onni, että Tuulalla oli vielä se yksi pentu vapaana, vaikka sitä oli kyselty ( jostain kumman syystä Tuula oli vaan odottanut jotain.... jännästi asiat loksahtaa kohilleen ).

Miulla on vielä kova ikävä Caroa ja toivon, että tää pikkuinen auttaa miua siinä surussa. Jos jotain ei miun ratkaisu miellytä, niin se on sitten hänen ongelmansa ei miun ... miulla riittää rakkautta muillekin kuin belggareille ja onhan miulle toivottavasti ensi vuonna tulossa myöskin se Caron lapsenlapsi.

Niin ja pitäähän miulla aina välillä olla se yks musta koira, niin pysyy miun koiramainen maailma tasapainossa ;)

Kuvassa Siru tänään 5 viikkoa vanhana ja alakuvassa Siru ja sisarukset :) Kuvat on ottanut äitikoiran omistaja Leena.

blogisiru5viikkoablogisirunsisarukset


Kommentit

9.11.2012 17.55  Teija ja Tervupojat

AUUUU:)
Kuules Jaana,mitäpä kuuluu kellekkään vaikka ottasin lehemän:)
Ihanaa,iloiset uutiset on aina IN.
Sirpale onnea tulee kohta ja muutamien kuukausien päästä,ONNI:)

24.11.2012 14.13  Lenna ja kelpotytöt

Onnea uudelle yhteiselle taipaleelle ;-)
Kelpien elämässä paistaa aina aurinko.
-Leena

25.11.2012 15.01  Jaana

Kiitos Leena :) Meillä on tosiaankin tänään paistanut aurinko, vaikka oikeesti ulkona on harmaata ja vettä sataa. Siru on niin aurinkoinen ja se tarttuu minuunkin :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini