Siru tuli taloon :)

Sunnuntai 25.11.2012 klo 13.22 - Jaana


No niin eilen se sitten vihdoin tapahtui, että haettiin miun veljen kaa pikku Siru meille. Matkalla välillä vähän itki, mutta loppumatkalla veteli unia peppu auton penkillä ja pääpuoli miun sylissä. Pihalla teki pisun ja sai pienen juoksuhepulin :) ....sisällä olikin sitten paljon ihmettelemistä.

Leikittiin ja välillä hän nukkui ja sitten välillä käytiin ulkona... useammankii kerran. Eilen ei tullut yhtään pisua saati kakkaa sisälle. Yö meni todella hyvin, Siru nukkui miun tekemässä pahvilaatikkopedissä, jossa oli pehmusteet ja ensikodista mukaan saatu käytetty pehmolelu unikaverina... siinä oli sisarusten hajuja. Ei kuulunut itkua eikä käynyt kertaakaan pisulla yön aikana.

 Aamulla sitten vähän kerkis pisua tulla lattialle, kun miulla meni sukkien laittoon liian kauan aikaa :) ...mut loput pisut teki pihalle samoin kakat. Tänään ollaan taas käyty monta kertaa ulkona, mutta kun on niin sateista ja harmaata, niin ei siellä kauaa kehtaa olla, eikä saa oikein hyviä kuviakaan. Sisällä olen sitten ottanut kuvia.

Me saatiin mukaan pentupaketti ... sieltä löytyi vaikka mitä... leluja, purujuttuja, hihna, panta ja kaikenlaista muutakin sekä nukkuma-alusta, jonka päällä Siru nukkuu tuossa yhdessä kuvassa. Mukaan saatiin myös evästä ja pari vanhaa pehmolelua, joissa oli sitten sisarusten hajuja, ettei ole niin ikävä sekä tietysti kelpien "käyttöohjeet" :) Kiitos Leenalle ja Tuulalle "pienestä" pentupaketista ja tietysti kiitos myös tästä pienestä onnen sirpaleesta ...on hän vaan niin ihana <3

blogisirujakanablogisirunukkuublogisiruleikkii


Kommentit

25.11.2012 14.34  Tiina Lyijynen

Siru Sieväsen kotiintulo uutisia olenkin odotellut ;)
Satumaista onnea pikku Sirulle ja siulle yhteiselle matkallanne.

toivottavat Musti ja veljeni Elmobokseri sekä me ihmislapset

25.11.2012 15.04  Jaana

Kiitos Tiina ja kumppanit :)

26.11.2012 15.38  Leena ja kelpot

Hyvin näyttää Siru Sievänen kotiutuneen. Onnea yhteiselle taipaleelle!

26.11.2012 16.12  Jaana

Kiitos Leena !
Sirulta terveiset äitikoissulle <3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini