Uusi vuosi, uudet kujeet

Perjantai 6.1.2023 klo 14.44 - Jaana


Hyvää tätä alkanutta vuotta 2023! Meillä vuosi vaihtui sisällä ja telkkarin ollessa kovemmalla. Silti Siru erotti kaikki ulkonta kuuluvat paukkeet, jotka alkoi kuudelta ja aina tasatunnein joku poksutteli menemään jossain päin. Vähän sitä pelotti ja seuraavana päivänäkin vielä kuunteli tarkkaan kaikki äänet mitä kuului. Onneksi se on nyt taas ohi. Armilla ei ollut mitään hätää, onneksi ei ole ottanut äidistään mallia.

Vuodenvaihteessa koirien takapihalla oleva pelikenttä muuttui luistinradaksi, joten pelailut tehdään nyt etupihalla. Onneksi tuli hankikeli, niin saadaan siellä riekkua. Rantapellollakin ollaan käyty köpöttelemässä hankikelissä.... tosi kivaa. En vaan uskalla laskea koiria siellä vapaaksi, kun on aina tunne, että meitä tuijottelee metsästä monikin silmäpari. Ollaan nähty siellä kauriita ja pupuja sekä ilmeisesti ilveksen jäljet oli tuolla joen toisella puolella. Yks aamu, kun käytin koissuja aamupisulla takapihalla, niin kolme kaurista meni noin 10 metrin päästä meidän piha-aidasta tuolla metsän puolella. Siruhan se ensin ne huomas. 

Eilen joutui laittamaan koissuille takit päälle eka kertaa tänä talvena. Tai siis Armilla oli takki ja Sirulla villapaita. Villapaidan oon tuunannu omasta isosta kaulurista. 1._blogi_uusi_vuosi-_tytsyt


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini